Drop dead beautiful

Sådär! Blogg.se är igång och rullar igen, och idag är det den 1 april.

Imorse höll vi på att köra över en and som slängde sig ut i trafiken, dom är inte ett dugg rädda för bilarna. En hona stod på andra sidan vägen, och en hane stod på den andra. Rätt som det är så hoppar hanen ut i vägen, och flera bilar fick tvärnita. Han verkade inte speciellt stressad av att vi stod och väntade på att han skulle över, utan vaggade haltande över. Han stannade framför min bil och stirrade på mig en stund. Vilket gjorde att jag fick köra över på andra vägbanan och köra förbi honom. Han var väldigt envis.

Söndag: Sommartiden började. Vilket jag upptäckte väldigt sent. Så jag missade en timme av min tvättid, men det gick bra ändå. Städade lite i lägenheten, gjorde jätte god mat (ris, kyckling och currysås) och köpte snickersglass (:

Lördag: Tillbringade hela dagen i Jönköping. Var på öppet hus på Högskolan och spanade in Socionomprogrammet, Grafisk Design och Webbutveckling, Datanätsteknik, och Medie och kommunikationsprogrammet. Verkade väldigt roligt alltihop. Blev lite stressigt, eftersom jag och E kom dit lite sent och var tvungen att gå tidigare ifrån flera informationer. Men det fick gå.

Vi gick lite på stan och jag hittade ett par skor för 150pix, som jag provade. Jag bröt nageln och såg det som ett tecken på att jag inte skulle köpa dom skorna. När jag hade dom på mig blev jag nästan 185cm lång, så jag skippade dom. Vi blev hungriga och kände oss sugna på mcdonaldsmat. Det har aldirg hänt förut. Vid halv fyra snåret tog jag bussen till M och vi såg på Grotesco, och det var verkligen bara stört. Fick upp ögonen för en ny godissort, som jag ska frossa i när jag hittar dom. Åkte hem vid åtta och var hemma lite efter elva. Kändes lagom kul. Somnade nästan direkt när jag kom hem, och det var iofs väldigt skönt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0