Sofia

Sofia. Sofia. Sofia.
Jag gillar mitt namn. Jag har alltid gillat att heta Sofia. Jag har alltid trivts med det. Jag känner inte så många andra som heter Sofia, och det är kanske just därför jag gillar det. Det är ett kort och bra namn.

Jag minns dock när jag var mindre och vi skulle sy våra namn, eller skära eller klippa ut våra namn i papper eller kartong. Då hatade jag mitt namn, för jag hade S och O och ett A. Dom jobbigaste bokstäverna att få till snyggt, tyckte jag då.

Anyhow, god morgon!

Kommentarer
Postat av: Cici

Morgon <3

2010-10-20 @ 10:20:23
URL: http://cicii.blogg.se/
Postat av: Sebastian

Älskar mitt namn också!! Framför allt så älskar jag mitt efternamn. När jag gifter mig får min karl antingen ta mitt eller så har vi två :P

2010-10-20 @ 12:21:57
URL: http://roadtotherisingsun.blogg.se/
Postat av: IDA

Haha jag ogillade mitt också eftersom jag tyckte att det var så tråkigt att ha ett "I" som första bokstav. Var så avis på en tjej i min klass som hade ett namn som började på M då jag tyckte att det var den finaste bokstaven att börja namnet med när man skrev. Haha.. Vilka "problem".



Jag ska väl dock inte påstå att jag slutat ogilla att skriva "Ida". Tycker att det är ganska tråkigt eller kanske mer lite för "platt" för min mångsidiga personlighet (säger jag nu med risk för att låta schizofren). De gånger jag dock gillar namnet lite mer är när jag är utomlands eftersom jag då oftast är ensam om det och folk kanske uppfattar namnet på ett annorluda/mer speciellt sätt än vad jag gör.





Sv: Tack så mycket! :D

Ber om ursäkt att jag är så äckligt trög på att svara på kommentarer. Ska bli bättre från och med nu. ;) Ska svara på ditt mail idag också. Förklarar mer varför det tagit lite tid där.

2010-10-20 @ 14:56:19
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

Pretty girly :)

2010-10-20 @ 15:16:02
URL: http://amieewhitney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0