Eclipse

Mhm. Jag har sett Eclipse. Mer än så är det inte just nu. Min första tanke när jag såg eftertexterna börja rulla var 'ja, den var ju bättre än tvåan'. Det var nästan så att jag kan sträcka mig till att det var den bästa filmen av dom tre som släppts hittills.

Jag förstår att folk gillar Twilight, jag gör verkligen det. Men samtidigt kan jag inte förstå storheten och Twilight hysterin. Jag tycker inte om Stephanie Meyers vampyrer, och då faller det sig väl ganska naturligt att jag inte gillar filmerna så mycket. Nog om det, vad tyckte jag då om Eclipse?

Som sagt, filmen var okej. Jag gillade den. Den är snyggt gjord, snyggt filmad helt enkelt. Jag gillar stilen på filmen, den är väldigt mörk och lite gotisk. Dessutom tycker jag att Nikki Reed är så sjukt vacker som Rosalie.

Det jag gillar mest med filmen är att man får lära känna Rosalie och Jasper lite närmare. Deras Flashbacks är snygga. Men som sagt, när striderna sätter igång och man ser alla vampyrers huvuden avlägsnas så känner man bara neeej. Det är så fult, så fult. Så fort något slits loss så låter det som om en staty krossas mot backen. Och huvudena lägger sig intill kroppen och blir helt likbleka och stela, som statyer. Det går inte ens förklara hur hemskt jag tyckte det var, och jag började rent utav skratta högt när jag såg det. Var det verkligen så i boken också? Jag minns verkligen inte det.

Sen börjar jag bli riktigt irriterad på Bella också. Men det behöver jag verkligen inte gå in på här.
Filmen var okej - that's it.

Kommentarer
Postat av: Fija*

jadu.. du missade eric saade på svt, fy skäms! ;)

2010-07-15 @ 22:31:23
URL: http://sofura.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0