2009

Jag har inte riktigt fattat att det är Januari ännu. Att det är början på ett helt nytt år. Ett år som förhoppningsvis kommer att innehålla en massa musik, nöje och glädje.

Jag ser egentligen inte fram emot någonting. Jag ser inte fram emot sommaren, och inte att det ska bli ljusare eller varmare. det kommer förhoppningsvis med tiden. jag tar alltid allting som det kommer. jag vill inte ha några förhoppningar på någonting, eftersom det då oftast går åt helvete. Ja, jag har en väldigt optimistisk syn på livet.

Idag kom jag underfund med att jag gillar namnet Byron väldigt mycket.

Idag har jag varit i Jönköping. Vi lämnade och hämtade saker i min lägenhet. Åt på kinarestaurang och var på A6 och Ikea. Mamma köpte ett par sockar med pingviner på till mig. Jätte söta.

Jag är riktigt trött nu. Ska faktiskt gå och lägga mig hade jag tänkt. Nu när jag inte har tillgång till min egna dator har jag inte mycket att göra (:


God natt, küss

”I am an alien With super high intelligence, Flying in my spaceship up and down.”

Kommentarer
Postat av: Leonita & Egzona

Ja, håller med dig. :) Man tröttnar aldirg känns det som..



Ska kolla nu<3

2009-01-05 @ 14:54:22
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag kollade igenom några av mina lappar igår men jag misstänker att jag har fler liggandes någonstans. Annars är det som sagt ofta meningar ur låttexter eller böcker och filmer som fastnar, och de skriver jag sällan ner. När det gäller just musik är jag sådan att jag kan lyssna även om texten inte är den bästa, men då ställer jag mycket högre krav på musiken och så överlever låten sällan någon längre tid i varken mitt minne eller min MP3... De artister jag tycker bäst om är nog de vars musik man måste kämpa för att uppskatta, då man faller för någon/några låtar men tycker att resten är svåra. Bara för att sakta men säkert upptäcka hur bra även de är. Så är Thåström för mig, det har tagit mig runt fem år och jag har fortfarande inte förstått alla låtarnas storhet (eller ens hört alla heller för den delen).



Musik, nöje och glädje... Jag gillar verkligen ditt sätt att sammanfatta det, finns det egentligen mycket annat man behöver?



Jag kunde inte låta bli att småle åt ditt sätt att sammanfoga bitarna i inlägget... Att nämna Byron efter den mindre muntra paragrafen (jag gillar egentligen inte mitt formella språk just nu men jag verkar inte kunna hålla ihop tankarna och då hemfaller jag alltid till det), det blev rätt intressant. Som poet betraktat har jag alltid föredragit Yeats men Byron hade klart vackrare namn. De gamla brittiska poeterna var egentligen fantastiska skribenter, dåtidens låtskrivare med all sin symbolik och gömda samhällskritik...

2009-01-05 @ 21:06:47
URL: http://nyckel.blogg.se/
Postat av: emmelie

Min klasskompis heter Byron,

tycker också om namnet ^__^

2009-01-10 @ 00:17:30
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0