Und trotzdem geht es mir gut, soweit du bei mir bist

Hoppas att er julafton varit lika mysig som min. Fick inga paket, men ville heller inte ha några, så mig gör det inget. Mamma bjuder oss på en mini skidresa i slutet av januari, så jag är nöjd.

Julen har faktiskt varit skön i år, just för att den knappt har märks av.

I morse vaknade jag och åt middag med familjen. Jag höll på att avlida (kan inte äta någonting på morgonen, för jag är aldrig hungrig) men det var gott!

Gick hem till min farbror 400m ifrån vårat hus och fikade, umgicks och såg på Kalle Anka. Sen åkte jag in till stan och hämtade upp mormor. Vi åkte förbi stadsparken och kollade in årets tomte (se bild nedan).



Vi åkte hem till oss och åt gröt, såg på Karl-Bertil och sjungit tillsammans med Ernst och Charlotte Perelli. Det är synd att min lillebror inte är här, för han är den i våran familj som håller bäst på traditioner och är mest familjekär, och så är han i London. Men jag har pratat med honom idag i alla fall, och om mindre än tre veckor kommer han hem!

Nu ska jag sova, gör mig en tjänst och lyssna på denna låten:
Korn – Kidnap The Sandy Claws, eller på orginalet: Danny Elfman – Kidnap The Sandy Claws från filmen Nightmare before Christmas.

Vi hörs imorrn

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: Ja, visst är han? =) Både Tom och Bill är väldigt vackra, tycker jag. :-)

2009-12-25 @ 11:04:00
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Mariam

God jul baby!

2009-12-25 @ 14:16:58
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0