När är det som bäst?

Den bästa tiden på året är övergången mellan vår/sommar och mellan sommar/höst. Varför?


vintern är det svinkallt och mörkt och eländigt.


Vintern/våren
börjar solen sakta komma fram - men - det är fortfarande svinkallt. Blåser kallt, men man börjar svettas när man har vinterjackan på sig utomhus.


Våren/sommaren
det är då det är lagom varmt, inte för varmt och inte för kallt. Bara alldeles lagom, alla är glada och livet leker.


Sommaren
. Suck. Ingen är ledig när jag är ledig, alla jobbar natt eller skift och är jätte svåra att få tag på. Ingen har tid/råd att åka på semester med mig. Dessutom är det för det mesta så fruktansvärt varmt att man blir svettig bara man lyfter ett finger. Man orkar inte riktigt göra någonting förrän kvällen kommer och då åker alla och jobbar. Heja Sverige!

Sommaren/hösten; regn - sol - fuktigt i luften. Det börjar bli lite kyligare och man kan börja gå med jacka utan att avlida. Skolorna börjar och man inser att det gått ännu en sommar utan att man gjort ett skit.

Höst; Vackra färger (i alla fall innan November) och det luktar så himla gott. Det är väl ganska jobbigt med allt regn och allt som försvinner.

Höst/vinter; Värst. Suck, suck, suck. Grått trist och tråkigt. Ja, ni vet ju hur det är.



Ska åka och simma sedan, har inte gjort det på tre veckor så vi får väl se hur snabbt det går idag. Brukar ta 1000m på tjugofem minuter ungefär. Ibland mer, ibland mindre. Hoppas det inte är så mycket folk..

Sen ska jag hem och plocka ner min tvätt som hänger lite överallt i lägenheten. Stryka och sånt där tråkigt. Laga mat/matlåda (klyftpotatis och kött, mums!) och sen..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0