"The gratification comes in the doing, not in the results."

 Kan ni gissa det första jag såg när jag klev in i Charlottes hall? Jo, en James Dean tavla. Föga förvånad frågade jag henne om hon mot all förmodan gått och blivit ett James Dean fan, och till min stora besvikelse så svarade hon nej. Dock är jag inte alls förvånad. Människor som är födda innan 1975 har hon inte så stor koll på. Och dessutom sådana som dog innan 1960 har hon ABSOLUT ingen som helst koll på (hon umgås för sällan med mig). Men för att återgå till tavlan.. Tavlan hade Andreas köpt till henne, det visade sig att den var ganska billig, och jag vet inte varför C hängde upp den. Hmm.. Jag blev i alla fall så till mig att jag bjöd på några auktioner på tradera och gled in på cdon och beställde den enda filmen jag inte har med J.D (har två av tre) Öster om Eden. Men vi får se. Har inga pengar för det egentligen.

Oh, just det. Letar även efter boken Nattvarelser av Nancy BakerLäste den två gånger efter varandra för några år sedan, men vill läsa den igen, men hittar den inte någonstans. Har någon den, så hör av er för Guds skull!

Såg tre avsnitt av Buffy igår. Säsong två. Jag måste erkänna att serien var bäst dom första tre säsongerna, sen ballade det bara ur. Tråkigt. Måste börja se på My name's Earl också.
spanade även på Studio 60 on the sunset strip, och jag hyllar den serien fortfarande.

Ikväll är det Heroes på Tv4 kl. 21.00, den serien blir bättre och bättre (tack gode gud för det!). Jag funderar på att se på All or Nothing på SVT2 ikväll kl. 22.25. Men vi får se.

Idag kände jag för att bli journalist.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0