My favourite movie pt. 1: Forrest Gump


I miss you, Jenny. If there's anything you need, I won't be far away

För det första måste jag verkligen be om ursäkt för den dåliga kvalitén på videon ovan. Men det var den enda jag hittade där hela slutet var med. Höj ljudet också så ni hör (allra helst, se filmen).

Fantastiskt vacker film rakt igenom. Jag gillade den inte första gången jag såg den, för jag tyckte den var alldeles för lång och för seg. Kan meddela att jag inte var så gammal heller. Men nu när jag såg den för några år sedan blev jag helt fast. Den är så fantastisk, musiken, manus, foto, skådespelarna och själva historien är så himla vackert. Jag har alltid varit fascinerad av människor som kan vara så himla kär och älska någon så himla mycket som Forrest älskar Jenny.

Sådan kärlek hittar man inte, jag tror att kärleken hittar dig. Man kan leta efter den, men jag tror nog på kärlek som kommer genom spontana möten.

Kommentarer
Postat av: Olof

tack! det var verkligen ashäftigt. ta S/U-Bahn från där du är i berlin till Spandau (typ längst ut på någon linje, nordväst på linjekartan) sen hoppar du av där och åker med buss 638/639 mot S Postdam Hbf och hoppa av i Krampnitzee. Bussen tog typ 30-40 min om jag inte minns fel. sedan när du hoppat av ser du en mur bakom hållplatsen och en sjö på andra sidan vägen. gå till höger längs muren tills det blir till ett staket med en öppning i. då är du inne på området! akta dig för securitasbilarna som hänger där ibland. men de kan inte göra något egentligen, vi blev stoppade, men sedan gick vi ut och väntade i en kvart och gick in sedan igen. utan problem. lycka till och ha så kul!

2011-01-05 @ 00:18:04
URL: http://thecompletetruth.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0