Let's celebrate the drama

Var ju i Göteborg med min kusin igår. Hittade en läskigt snygg väska för 40kr på myrornas. Ibland fyndar man riktigt mycket där, ibland ingenting. Denna väskan hängde högst upp, på den våningen jag var nära på att strunta i om inte Elin dragit med mig upp. Och där hängde den, min fina stora svarta väska med trasig dragkedja. Spela roll.

Vi var bland annat på en föreläsning med Joacim Cans ifrån Hammerfall. Väldigt inspirerande och peppande. Måste säga att han är så jävla häftig. Det spratt verkligen i hela kroppen när jag satt i det rummet och jag ville inget annat än åka härifrån - nu. Jag kunde verkligen inte sluta le mot honom varje gång han såg på mig, för jag kände mig så jävla peppad.


Jag bokade även in en gratis rådgivning om två veckor. Och det är ju alltid ett steg i rätt riktning, eller hur?

När vi skulle hem så var tåget försenat (oväntat - SJ) vilket resulterade i att vi missade vårt tågbyte i Herrljunga med fem ynka minuter. Fick där vänta på en buss i 45 minuter, som tog oss hem igen. Vi kom hem 1,5h senare än väntat, men vi kom hem i alla fall och slapp vänta i skövde i stället, vilket skulle resultera i att vi skulle kommit ytterligare en timme senare. Tur i oturen.

Nu gäller det bara för mig att fortsätta tränga ut alla tankarna som försöker tränga sig in i mitt huvud. Detta är något som jag vill göra, och SKA göra. Det kostar en massa pengar, och ses som onödigt och slöseri med tid av många, men just nu så struntar jag i det. Möjligheten ges, och jag tänker ta den.

"Jag tror inte på ödet. Jag tror på tillfällen. Ett tillfälle dyker upp, och man tar det"


På fredag bokar vi resan till London!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du skriver så rätt,vill du göra det, så gör det!

har fått höra många gånger att saler och ting inte varit genomtänkt eller tillräckligt planerat...men det har fungerat ändå! Saker har kostat pengar jag egentligen inte haft, men ibland får man offra saker för att få andra saker!



kör på bara!

2010-09-22 @ 09:37:22
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Fija

När ska du till London?

Jag ska dit nästa vecka, fre den 30e =)

2010-09-22 @ 12:37:33
Postat av: fija

tors* den 30e

2010-09-22 @ 12:38:06
Postat av: Alex

Jag hejar på dig!

2010-09-22 @ 19:05:11
URL: http://alexandrahanninen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0