from me - to you

Eftersom att jag nästintill alltid är på jakt efter nya intressanta och unika bloggar, så tänkte jag därför dela med mig av en del bloggar jag följer slaviskt. Listan hittade jag hos snälla Sheriilyn, och en länk till henne hittar ni längst ner i detta inlägget.

---

Favoritbloggen: När jag först läste ordet Favoritblogg, så tänkte jag, LÄTT! Men nej, det var det faktiskt inte. Jag har ingen favoritblogg. Men jag tycker ändå det känns rätt att nämna Daniel Stigefelts fotoblogg. Uppdateras inte så ofta, men när den väl gör det är det alltid med någon bild som berör en.


3 bloggar jag följer dagligen: Känns lite illa att tipsa om en Tokio Hotel blogg, men det är ju en av dom jag oftast går in på först: kaulitzandthegs. Sedan har vi Hanna Beth, och Rachel Marie + mina vänners bloggar (som jag är sjukt dålig på att kommentera - sorry).

Roligaste bloggen: Rolig? I dunno. Rolig är ju en tolkningsfråga, men jag antar att det menas hahaha, rolig. Humor blogg. Läser inga sådana så jag vet faktiskt inte. Dock gillar jag ju Rebecca & Fiona, mest för att dom verkar ha samma humor som jag.


Mest intressanta bloggen: Jag tycker det är intressant att kolla in 365 secrets lite då och då. Just för att man verkligen känner igen sig i det mesta som skrivs där.

Snyggaste bloggen: Jag är typ kär i henne.

Bloggen som inspirerar: Anna Malmberg, Annette Pehrsson, Comathrills, Lisette Watkins och Emmelie Åslin.


Bloggen som uppmanar/triggar till diskussion: Katrin Zytomierska, är ju för rolig ibland.

Bloggen som borde få mer uppmärksamhet: Min vän Sebastian, som just nu befinner sig i Tokio för att studera japanska. Förlåt! TOKYO! Han är en av de smartaste, bästa och roligaste människorna jag känner och trivs ihop med. Han skriver också precis det som jag vill läsa. I MISS YOU, ASSHOLE! Han ska dessutom få sig en ny design snart! Mohaha!

Bloggen med de bra tipsen: Jag snubblade in på blogga i berlin för ett tag sedan. Bloggen drivs av en ung grafisk designer som bor i berlin. Hon är hur trevlig som helst och svarar alltid väldigt noggrant på mail och frågor man har. Hon lever det liv som jag själv vill leva. Hon tipsar om små och stora saker som har med Berlin att göra. Love ♥


En väns blogg: Bara en? (är ni disneyfreak som jag är så tänk er andy i toy story när hans mamma säger åt honom att bara ta med en leksak till pizza planet) Men okej, jag tar en av de bloggar som jag följt längst, och som jag vet är en av dom som har följt min blogg längst också, nämligen Lina (hittade din första kommentar i november 2008). Duktig fotograf med äckligt snygg stil. Din markatta.

Vad jag vill se mer av i bloggvärlden: Bloggar som denna. Skapa en egen idé och hålla fast i den. Man behöver inte uppdatera varje dag, och inte speciellt ofta, det är varje inlägg som räknas. Tyvärr gör jag inte så själv, även om jag många gånger hellre skulle vilja det.


Vad jag vill se mindre av i bloggvärlden: Fler modebloggar. Jag är så trött på dom att jag vill spy.

Bloggen listan kommer ifrån: Sheriilyn. Väldigt smart tjej med kloka tankar. Hennes blogg inspirerar och öppnar upp ögonen för nya spännande ting. Check it out!

Kommentarer
Postat av: Sebastian

Åhhh tack vännen! Älskar att läsa DIN blogg! Är inne på den varje dag. ^^För övrigt hör jag nu "Bara en?" om och om igen med andys röst haha



Yeah let's change it!!!!

2010-10-20 @ 13:33:46
URL: http://roadtotherisingsun.blogg.se/
Postat av: IDA

Förresten.. TACK för att du röstade! :D Fick en mindre chock när jag kollade kommentarerna och såg att du skrev att du röstat på MTV. Jag gade ju inte ens en aning om att jag blivit en av finalisterna! Haha!

2010-10-20 @ 18:23:24
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Sheriilyn

åh, tack så mycket! <3<3

Kul att du gjorde listan! Var en massa bloggar här jag aldrig stött på förut. :)

2010-10-20 @ 23:10:43
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: diaz

Ja Rebecca & Fionas e grym! garvar som fan med dom i deras serie på SVT! Följer du den?

/Dz

2010-10-21 @ 15:10:29
Postat av: Elin

Det finns verkligen så sjukt många bra sidor som jag aldrig är inne på. tack för tipsen!

2010-10-22 @ 11:21:28
Postat av: Daniel

Tack så jättemycket. =)

Det känns verkligen otroligt roligt att få höra så fina ord. =)

2011-04-19 @ 18:10:42
URL: http://stigefelt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0