Mars 6, 2010

När mamma och pappa mötte mig i Skara förut så flinade mamma åt mig. När jag frågade vad hon flinade åt sa hon bara "Det var länge sen jag såg dig så här glad" (:

 

Är precis klar med Charlottes present. Jag hoppas verkligen att hon kommer att gilla den, ska ta kort på den innan jag slår in den också.

 

Jag ska snart börja göra mig iordning inför ikväll. Ska in till stan och fira Charlotte som fyller 23 idag. Kan fortfarande inte riktigt koppla att allting är över ännu. Jag har knappt ätit denna veckan heller och jag äter jätte lite jämfört med vad jag brukar äta.

 

Saknar alla som jag umgåtts med dessa dagar. Igår när jag kom hem efter konserten var jag ensam hemma och jag ville verkligen inte vara ensam. Vilket är lite konstigt för att vara mig..

 

Läste precis igenom mitt TH inlägg om konserten i Köpenhamn, och det märks verkligen att jag var trött när jag skrev det, haha. Dålig svenska och stavfel, haha..

 

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på bandy, eller ja, vara lite social med mamma pappa och min farbror. Vi hörs imorrn!

 

Amiee och jag utanför Forum i Köpenhamn.


Kommentarer
Postat av: NELLI

Tycker ditt th inlägg var bra .. mitt liksom.. klockan var mycket när jag skrev den, hittar inge svenskt där.. inte för att jag hittar annars.....men..



Sweet pic. jag har en nunna bild på dig någonstans! <3

2010-03-06 @ 16:52:29
URL: http://nellistar.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

Oh we look so awesome :P

2010-03-07 @ 13:28:57
URL: http://amieewhitney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0