Pier Pressure

Ja, igår var det då den sista festivaldagen. Pier Pressure. Jobbmässigt så var denna dagen jätte tråkig, men musikmässigt så var den skit bra!

Dagen inleddes med att jag såg Dead By April. Har sett dom en gång innan, men denna gången var dom mycket, mycket bättre.

Plan three
hette nästa band på tur. Ett band ifrån Stockholm som inte alls föll mig i smaken. Musiken lät alldeles för likt Simple Plans, fast tusen gånger sämre och mycket enformigare. Misstolka mig inte nu, jag gillar Simple Plan jätte mycket.

Pendulum spelade på röda scenen. Dom var riktigt bra live, men nu när jag lyssnade på dom på spotify så lockade det inte alls, lite synd faktiskt.

Destine
, som jag skrev tidigare, så var dom riktigt bra! Jag hoppas verkligen att jag har råd att se dom i september.

The sounds
, med Maja i spetsen var som vanligt jätte bra. Jag älskar Maja, hon är så otroligt snygg och så jävlla cool!! Hade man haft hälften av hennes utstrålning så hade jag varit mer än nöjd!

Takida.
Lika tråkiga som de senaste gångerna jag sett dom, gillar dom inte alls.

Jönköpingsbandet Her Bright Skies har Cici pratat om väldigt mycket, men jag har aldrig riktigt lyssnat på dom. Men igår såg jag dom och kunde inte låta bli att ryckas med av deras entusiasm och musik. Dom lär jag se igen.

30 seconds to Mars
såg jag mest bara för att. Jag gillar inte deras musik, och det enda jag gillade med deras konsert var Jared och tiden mellan låtarna. Annars var det bara segt och tråkigt.

Paramore. JÄVLAR!! OMG HAYLEY! Vilken jävla energiboll! Så himla rolig att se. Dock tycker jag att mycket av deras musik låter likadant (sorry Vicky :P) men det gör dom inte sämre för det. Att gitarristen gjorde en volt samtidigt som han spelade gitarr gjorde att jag bara stod där bland folket med gapande mun och stirrade. Jag tror till och med att jag dreglade en smula.

Sist men inte minst (?) så spelade HIM. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det jag känner utan att såga bandet totalt, så jag kör bara på. Jag tänker inte ägna dom mer tid än det tar att skriva: SJUKT TRÅKIGA.

Hade jag vetat att Kadawatha kommer ifrån Götene/Lidköping (min hemstad) så hade jag gått och kollat på dom också! Någon som såg dom?


Kommentarer
Postat av: Larri

Inte för att jag är sån nu som kristerar om saker och ting. håller med dig om HIM...jag menar vem vill se en kedjerökande finne och hans kollegor?

2010-06-22 @ 13:02:03
URL: http://spruttibangbang.musicblogg.se
Postat av: Sofia

Gud så tråkigt att 30 seconds to mars var en sån besvikelse, har sett lite videos från deras spelning och det var ju inte mycket till show de bjöd på. Enda som var roligt var Jared som bjöd på sig själv och hoppade runt.



Faktiskt det bandet jag ville se om jag åkt dit, och Paramore.

2010-06-22 @ 15:22:51
URL: http://sofiaenarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0