Bra kväll!

Har haft en supermysig födelsedag. Som Viktor uttryckte det "för en gångsskull ville jag fira den". Fick jätte fina grejer, en illustrerad bok om Johnny Cash av min bror, en Curt  Cobain tisha ifrån Cici, en frack (från Gina, som jag skrev om för aaaaaas länge sen) av Anna och Alex, hur dom fått tag i den vet jag inte, samt en Geisha ask av Andreas.

Vi satt hos mig och lyssnade på min imponerande musiksmak och drack en god drink. Sen åkte vi ner till Jensens och satt där tills dom stängde. Nu är vi hemma igen och inväntar Scrubs.

Läste just att Tokio Hotel har en låt med i Alice i underlandet som har sverigepremiär den 5e mars. Och jag dog nästan. Jag älskar tokio hotel, jag älskar tim burton och jag älskar johnny depp, och alla dessa i en och samma film kan helt enkelt inte bli dåligt. Längtar såå mycket tills jag får sitta i biosalongen och njuta av filmen.

Tack ni som grattat mig idag och värmt mitt kalla hjärta. Tack till anna, alex, andreas, cici och viktor för att ni tog tid att fira denna dagen tillsammans med mig och att ni inte sjöng för mig.

Nu ska jag vara lite social med bror. Imorrn blir det att plugga affärsrätt med hannes.. om vi båda orkar vill säga.
God natt ♥

Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

JAG VET, det är ju hur bra som helst! :D Tre favoriter på en och samma gång! Det händer mycket bra i mars det här året minsann! <3



Okej, den var hur som helst klockren! höhö klockren.

Tack! :)

2010-01-13 @ 11:54:44
URL: http://sheriilyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0