"Oh God, we're gonna die, aren't we?"

Okej, jag kan erkänna att jag är på bättre humör idag. Efter att ha varit nästan helt isolerad i två dagar så känner jag mig lite piggare, lite gladare och lite starkare.

Jag fick ett ganska positivt svar ifrån en praktikplats på en tidning. Dom ska skicka ett formulär/"arbetsprover" till mig som jag ska fixa och jag hoppas jag kan göra det så bra så att dom gillar det. Det vore fantastiskt kul. Jag tänker inte berätta vilken tidning det är ännu, förrän jag är säker. Jag håller tummarna i alla fall.

När jag öppnade senaste numret av Capdesign, som damp ner i brevlådan idag, så fick jag så bra inspiration att jag funderar på att skrota min nuvarande layout för min portfolio och ta denna istället. Jag ska börja jobba på den nu, och blir den bra ska jag använda mig av den.

Idag är det fem dagar kvar tills jag ska åka ner till Mirre och tillsammans med henne se Rammstein!! GEIL!

Glöm inte av premiären av Vampire Diaries på sexan ikväll. Det är dubbelavsnitt, som börjar klockan 20.00 (samtidigt som Glee!!) Jag hoppas att serien är sevärd.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Sv: Det gör ingenting, vi tar det när du har tid. =)



VD är total rip off av Twilight! I alla fall första avsnittet. Och det är så pinsamt tydligt också! De har castat två människor som lika gärna skulle kunnat spela Edward & Bella. Och it's like he's even acting like Edward... I don't know, jag gillade det inte i alla fall. ;(

2010-02-11 @ 20:08:04
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: Alex

Åh, håller tummarna för att det går vägen!

<3

2010-02-11 @ 22:10:24
URL: http://alexandrahanninen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0