When you first took my hand on a cold christmas eve You promised me broadway was waiting for me You were handsome you were pretty Queen of new york city when the band finished playing they yelled out for more


Jag tänkte skriva ett djupt inlägg här. Men jag tänker inte gnälla mer idag. Jag har gjort det tillräckligt för hela julen. Jag känner mig lika förvirrad som jag ser ut att vara på bilden ovan.

Ett stor plus är att min storebror kom hem idag och stannar tills på onsdag, då lillebror med flicka kommer. Det är julafton på fredag och på lördag ska vi åka pulka. Otäckt hur mycket jag ser fram emot det. Det ska bli riktigt kul + en massa festande också. Har känt mig som grinchen hela dagen. Det är så att jag nästan fått lite dåligt samvete. MEN har tidsinställt ett inlägg om någon timme med min favoritjullåt alla kategorier. Faktiskt en av mina favoritlåtar sedan alltid.

Jag börjar bli nojig, har lite små ångest över ingenting och svettas som en gris. Julen är på ingång och det känns i hela kroppen. Ibland suger det verkligen att inte ha någon vid sin sida när man ska sova. Någon som kan hålla om en, dra fingrarna genom ens hår och bara tycka om en precis som man är just precis i det ögonblicket. Med sina fel och sina brister fullt synliga. Någon som kan lugna ner mig när jag själv inte klarara av det. (fast detta är något jag aldrig i livet skulle säga högt)

guten nacht.

Kommentarer
Postat av: sebastian

Jag gillar dig precis som du är!

2010-12-21 @ 00:42:37
URL: http://roadtotherisingsun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0