Okej, mina vänner

Just nu känner jag mig oerhört pepp på vad dagen kan tänkas erbjuda. Igår var jag ute och gick i Mörby och gick vilse. Jag brukar alltid göra det när jag är ute och går för första gången någonstans, men denna gången var jag ändå bara borta i 1,5 timme. Tack vare mitt inbyggda kompass i huvudet så gick jag till slut åt rätt håll och hamnade rakt på huset jag bor i. Fantastiskt.

Eller jag gick egentligen inte vilse. Det var bara det att jag hade så mycket tankar i huvudet så att jag inte riktigt märkte vart jag gick någonstans..

Jag börjar att bli lite orolig för årets Peace and Love festival. Ännu har det inte dykt upp några artister som jag känner att  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dom vill jag se!

Nope, de flesta som jag vill se på årets festival har jag sett tusen gånger förut. Men jag håller tummarna för att det kommer några bra. Jag vill gärna på Pier Pressure också, någon  som ska dit och kan sponsra mig med en biljett? (:

Oj! Såg precis att Mike Snow ska till P&L, honom vill jag faktiskt se och jag har inte sett honom förut. NICE. Sen tänkte jag faktiskt se Jay Z också, bara för att.

puh

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: jag vill ha i nacken,

PIER P <3 vill med dit

2010-04-12 @ 14:13:12
URL: http://missinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0