Hey you

På ett sätt är det skönt att vara hemma, på ett sätt inte. Just nu är det skönt och jag tänker hålla i den känslan en stund till. Ska till min kusin sen för att plöja igenom Kenny Starfighter serien, och förhoppningsvis lite Disney filmer. Denna kvällen har varit planerad ack så länge och nu blir den äntligen av. Min dator åker nog med också, och förhoppningsvis fixas alla programmen jag behöver på rätt språk.

Jag har suttit framför ams.se och syoguiden.com nu ett tag och kammat hem noll (i alla fall på ams.se) men jag får fortsätta att söka efter jobb. I sommar vill jag verkligen, verkligen ha ett. Jag har kommit på en liten plan för mig inför hösten som jag gärna vill uppfylla (som till och med mamma tyckte lät bra).

Jag får ständigt smsuppdateringar ifrån Lina, som är på väg till Schweiz för Tokio Hotel konserten imorrn kväll. Just nu befinner hon och Fija sig i Köpenhamn i väntan på flyget som går klockan 17.00. Jag håller tummarna för att dom kommer långt fram.

Nu ska jag slänga iväg ett mail till lillebror och sen ska jag ner i källaren och hjälpa pappa med vesporna, förhoppningsvis blir det en tur sen.

Ska be honom att stämma min fiol också så jag kan spela lite på den sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0