Preview Humanoind (DE, ENG)

Har precis lyssnat igenom smakproven på kommande skivan och det var sjukt många låtar som jag fastnade för direkt och som jag vill ha i sin helhet NU! Man vill bara ha mer och mer, jag känner att jag bara blir girigare och girigare, haha.

Jag längtar så att jag snart spricker, Tokio Hotel håller mig uppe just nu, och det är sjukt underbart att snart ha deras skiva i sin hand.

Jag blir fortfarande förvånad över hur ett band kan ha så stor invärkan på mitt liv. Jag är så tacksam över att jag får känna så här för någonting, även om folk runtomkring mig inte förstår det och tycker att jag är barnslig, så rör det mig inte ryggen.

Jag mår som bäst när jag lyssnar på Tokio Hotel.

Nu skäller Alex på mig. Ska hem till henne nu och fira Andy Pandy som fyller år idag (:
Grattis, snygging!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

"Jag blir fortfarande förvånad över hur ett band kan ha så stor invärkan på mitt liv. Jag är så tacksam över att jag får känna så här för någonting"

Håller med dig till 110% , jag känner precis likadant!

2009-09-10 @ 19:12:42
Postat av: LINA*

Jag ahr faktist lovat mig att INTE lyssna på smakproven för vill höra de när cd´n släpps

2009-09-10 @ 20:03:23
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Känner precis likadant.

Och låtarna... wow... har bara lyssnat en gång och vill inte lyssna mer (eller jo, det vill jag) men nu tänker jag vänta tills jag har skivan i handen. Blev så glad av dem att jag nästan blev tårögd. Helt underbara! Vill verkligen höra hela versionerna och speciellt höra hur de är live! (För att inte tala om att uppleva dem live...)

2009-09-10 @ 20:30:05
URL: http://bleibenimmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0