Neeej!

Jag håller på att bli sjuk!!
Det är inte okej, jag hinner inte bli sjuk nu! Jag har så mycket att göra..

Tänkte uppdatera lite om min bror förresten, insåg precis att jag totalt glömt bort det!

Som sagt, vi åkte ner med honom till Säve igår och jag hjälpte honom att checka in. Han var så fruktansvärt nervös stackarn att han knappt sa någonting alls över huvudtaget.

Åt världens dyraste lasagne. Värmd i micron. Den var inte jättegod, men jag var skithungrig så jag åt det ändå. När Viktor kommit igenom säkerhetskontrollen gick mamma, pappa och jag tillbaka till restaurangen och väntade på att planet skulle landa.

Efter en stund kom planet och jag kände den där underbara känslan i magen. Ni vet den känslan när man verkligen, verkligen vill göra någonting och bara vill springa fram och göra det. Jag hade den känslan. Jag ville flyga, och jag ville göra det nu. Jag älskar att flyga och älskar allt som har med flygplan att göra.

Vi såg viktor gå ombord på planet och han hann vinka till oss innan han försvann. Jag tror att han tyckte det var riktigt skönt att vi var där med honom. Jag vet precis hur han kände sig, för jag kan läsa av honom så väl. Därför försökte jag liva upp stämningen och vara glad och positiv, och jag tror att han uppskattade det, på sitt egna lilla vis.

Nu är han i alla fall i London. Kursen började idag och han verkar trivas. Han lagar köttfärssås nu (: och har lite hemlängtan. Klart man saknar sin storasyster, det förstår ju jag med.

Just det, han går en bartenderutbildning, kanske jag ska nämna? ;)


I wanna be your guitar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0