Ja, ja, okej!

Sitter och lyssnar på radion just nu, eftersom min tv har åkt till himlen. Alla vinnarna till M&G imorrn är dragna och jag hoppas verkligen att dom får riktigt kul! Hade ändå inte riktigt väntat mig att vinna, även om man hoppas. Vet ju att det kommer att dyka upp filmer och bilder inom kort tid efter, och bara vetskapen om att killarna är på Svensk mark är ju ändå helt okej!

Men nu till det jag egentligen skulle skriva om:
Jag vet att jag upprepar ord väldigt ofta när jag pratar.

När vi för en diskussion eller något så använder jag mig väldigt mycket av ordet "frågetecken" exempel: "Kan vi inte göra den grön istället för orange, frågetecken"

Även uttrycket "Inte Okej" har blivit poppis hos mig, som ni troligtvis märkt om ni följt min blogg ett tag. Jag säger det väldigt, väldigt ofta och det smittar av sig till mina vänner också. Helt okej!

PLUS att jag avlutar nästan varje mening med ordet Elle(r)
exempel:
"Vad gör du, elle?"
"Hur är det, elle?"
"Ska vi åka dit, elle?"

Jaa, ni förstår. Idag blev jag lite småmobbad för detta. "Är du ifrån Skövde, elle"
Haha, såå roligt, men jag kan verkligen inte hjälpa det, jag är medveten om att jag säger det, men kan verkligen inte sluta.

Har ni några ord/fraser som du inte kan sluta säga även om ditt liv hängde på det? (:

Kommentarer
Postat av: Kristine

Jag säger alltid " det är ju alltid nåt" om nån berättar nåt som kanske inte blev lika bra som de hoppats, eller nåt liknande :P Och använder såklart såna där störande ord som "typ" och "liksom" alldeles för ofta

2009-09-07 @ 19:34:18
URL: http://missskellington.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0