EMA 2009

JAG VILL SÅ SJUKT GÄRNA DIT! Dels för att det hålls i den fantastiska staden BERLIN och dels för alla artister som ska dit så klart (Green Day och Tokio Hotel ska uppträda!)! Jag har röstat som attans nu på Green Day, Coldplay och Tokio Hotel.

Röstar gör ni här. Rösta som galningar!


Tänk att få åka dit och blogga om galan och alla kändisar, något jag lungt skulle älska att göra. Tänk er att bara glida omkring där och bara vara. Så jädra häftigt (:

Har ni inte redan röstat på mig inför fanwalken så gör det här, så vore jag grymt tacksam (:

btw, Bill har tydligen skaffat tuppkam! Hoppas det dyker upp bilder snart, tror att det kan vara riktigt hett!
btw igen. JAG SKA SE RAMMSTEIN I MALMÖ I FEBRUARI!

Kommentarer
Postat av: Zizi

Åh jag vill också dit! Det lockar väldigt mycket nu, eftersom det inte är så långt att ta sig dit! Jag vill, jag vill, jag vill!



Sv. Mjo, gruppen är en enorm trygghet och det känns bra att ha några man kan prata med om hur det är här och om man längtar hem osv, för dom vet hur man känner :)



Du borde verkligen försöka att ta dig till Berlin. Som au pair eller på annat sätt. Du har sagt att du behöver ha miljöombyte. Det behövde jag också. I sverige mådde jag piss och var trött på allt. Att ta steget och åka hit är det bästa jag har gjort, jag hittade hem :) Oj, nu blev det väldigt djupt här!



Maten är nog det bästa när man kommer hem till familjen! ;D



Jag har addat dig nu!

2009-09-21 @ 20:19:51
URL: http://zizi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0