Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa som jag vet



Jag har skrivit det förr och jag tänker skriva det igen. Joakim Thåström är fantastisk. Hade jag ens haft hälften av hans talang så hade jag kommit långt.

Låten ovan träffar mig långt in i hjärtat. Denna låten finns med på soundtracket i mitt liv, som jag dessutom måste publicera här på bloggen snart (:

Det finns en del låtar som fastnar direkt när man hör dom, och jag minns första gången jag hörde denna.

Jag satt ensam i mitt rum, försökte skriva ihop en novell som skulle vara inlämnad dagen efter. Jag var frustrerad, klockan var mycket och jag skulle upp tidigt till skolan dagen efter. Ögonen sved och ljuset jag tänt höll på att slockna.

Då hör jag introt till denna låten och allt stannar till. Du jag vet en hemlighet. Det finns en stjärna man får ta ner, det finns en stjärna som är din. Jag satt som förstenad och bara lyssnade på hans ljuva stämma. Jag lyssnade på låten om och om igen. Jag tog bort allt jag raderat på novellen och skrev om den helt och hållet. Jag skrev ut den och stängde av datorn. La mig ner i sängen och kände ett lugn svepa in över mig.
Jag lyssnade inte klart på resten av skivan, utan denna låten gick på repeat hela natten tills jag vaknade på morgonen igen.

Jag vet bara (i skrivande stund) fem artister/band som fått allting att stanna till och släppa allt jag hållit på med och det är Thåström,

Johnny Cash,


Green Day,


Simple Plan


och Tokio Hotel.


btw, fick VG++ på novellen ;)

(Det finns en stjärna som är din.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0