You spin me right round, baby, right round like a record.

Efter mycket bök med bussar i GBG är jag äntligen hemma. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Internetbokningen hade fuckat upp sig så det var fler personer som bokat in sig än vad det fanns platser. Bra jobbat!

Första bussen jag bytte till var skitsnygg, och jag insåg nästan med en gång att vi inte skulle få sitta där länge. Mycket riktigt, efter bara några minuter fick vi byta buss till en betydligt skabbigare. Den pajade, och till slut fick vi en fungerande buss. Stämningen var på topp - not.

Vi åt på en väldigt god restaurang vid Lorenbergsteatern som hette Pasta+, kan rekomendera den om ni befinner er vid avenyn någon gång. Trés bon!

Jag är trött, sov as dåligt inatt. Daniel kom hem runt tre och han hade så ont i ryggen att han spydde. Jag försökte sova så gott det gick, men det är inte jätte lätt när man hör hulkanden ifrån toan större delen av natten. Jag vaknade klockan sex och var jätte pigg! Jag kunde inte somna om heller! Runt åtta lyckades jag somna och 1,5h senare ringde klockan och jag gick upp och skulle käka frukost. Men det fanns ingen. Fick väcka daniel och tvinga honom gå och köpa frukost åt oss. Suck.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
sorry för ett flummigt och dåligt skrivet inlägg, men jag är så trött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0