Her arms are so sore but she doesn't care anymore.

On the Edge - Tokio Hotel

Jag somnade runt tre inatt, jag kunde verkligen inte sova. Skitjobbigt.
Det regnar här i Jönköping. I morse gick jag till skolan. Dels för att jag inte har råd med ett busskort men mest för att röra på mig och komma ut lite. Jag hittade min regnjacka och gick ut. Jag gick igenom stadsparken, och ni vet väl hur gott träd och asfalt luktar när det är blött? När jag var liten gick jag alltid ut i regnet för att det luktade så gott!
Det tog ca 30 minuter att gå till skolan, vilket är helt okej. Men jag ska ta buss hem. Jag hatar att bo på ett berg! Det har jag ju iofs gjort i hela mitt liv, haha.

Andreas, Alex och Fredde är och käkar mat på Jungle Thai. Jag har inte pengar till att äta ute så jag sitter kvar i datasalen och tycker lite synd om mig själv. Å andra sidan ska jag göra lasagne senare, och det är det bästa jag vet.

 Anna har gått och blivit med jobb, och hon jobbar fram till två. Sen så ska vi ut till Maxi och införskaffa ett cykeldäck till henne. Stackarn (haha!) sprängde ju sitt däck när hon skulle pumpa det. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv när hon beskrev hur det gick till.

Jag håller på att pyssla med vår folder till vårat projekt. Det går sådär kan jag väl säga, men det går mer framåt än bakåt, vilket jag är väldigt nöjd med. Nu ska jag fortsätta.
Hörs senare.
Küss

Kommentarer
Postat av: Anonym

vet du hur man lägger upp sin hedaer på själva "bakgrunden", som kenza har ungefär?:) Du är till stor hjälp om du svara. ;)<3

2009-05-06 @ 14:45:17
URL: http://queenies.blogg.se/
Postat av: HANNAH

Tack så hemskt mycket Sofia!! Du räddade min blogg, jag fick panik haha!

2009-05-06 @ 15:10:51
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Madde

Svar:

Tack så mycket =)

<3

2009-05-06 @ 18:54:59
URL: http://jinxchan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0