Saker jag borde sluta att säga:

"Neh, dra åt helvete.." - detta säger jag inte för att vara elak, utan jag använder det istället för "Lägg av!" och "skojar du?" typ.
"Är det så?" - Jag säger det så fort någon förtydligar någonting som alla redan har fattat för länge sen. Kan vara lite taskigt ibland.

finns säkert tusen mer saker, men detta är vad jag kom på just nu. Jag tänker t.o.m dessa ord när jag är ensam. Eller säger dom högt, väldigt ofta. Nu är det Skins på femman, sen tänkte jag gå och lägga mig.

Vi ska jobba med projektet lite i skolan imorn, och Andreas ska till optikern och kolla synen (: Alex och Anna ska med honom dit som moraliskt stöd. Jag väljer att sova lite längre istället (: De ska ses klockan tio, och jag är osäker på hur lång tid det tar, men jag satsar på att vara i skolan innan elva.

Jag är förbannat lat. Det är nästan otäckt. nästa helg ska jag åka hem och fira min vän Charlotte. Jag saknar henne, jag har inte träffat henne på evigheter. Trots att jag ändå varit hemma två gånger ganska nyligen. Känns ganska illa. Har fått många sms i helgen ifrån folk jag inte hört av på länge. Snällt att ni tänker på mig.

Nu ska jag gå på toa, har behövt det i två timmar nu, men har varit för upptagen med Photoshop (ny header för er som inte sett det) AH! Nu blev det reklampaus - det är ödet! Küss


Ah love. Why cut yourself when you can be in love? But there is lots of other things that can make life bearable and you don’t even have to cut yourself."
"Like?"
 "Disco!

Kommentarer
Postat av: jessica

Känner ingen mig lite i det där "Är det så?". Jag säger alltid så. När jag vill vara dryg men även när jag inte vill det. Men alla tar som ett drygt svar jämt. Haha. :D

2009-03-02 @ 16:22:27
URL: http://jessicaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0