Röd.. orange?

Kvinnorna har färgat mitt hår. Eller dom har gjort lite slingor, en bred i luggen och en bred i nacken. Har ingen aning om hur den i bak ser ut, men den i fram är lite orangeaktig. Dom ska färga det rött imorrn. Det blir nog jävligt nice. Anna färgade sitt hår rött och gjorde slingor i. Det blev jätte snyggt!! Alex ska klippa mig imorrn också, bara lite grann. Klippa upp det lite och så. Bra att man har sådana vänner som kan pilla med mitt hår när jag själv är för feg för att göra't.

Sitter och kollar på slutet på Casino Royale. Daniel Craig blir bara hetare och hetare i mina ögon. Mads Mikkelsen har och kommer alltid vara en stor favorit hos mig, och Eva Green är så vacker att jag bara vill banka henne gul och blå.

Jag längtar verkligen hem. Ska bli skönt att träffa mina vänner, det var så länge sen. Jag brukar aldrig ha hemlängtan, aldrig någonsin - inte ens när jag var liten. Men bara den senaste veckan har den växt större och större. Jag har ju dessutom två snygga halsband som ligger och väntar på mig där hemma. Vet inte varför dom skickades till mamma och pappa, men det gjorde dom.

Nu ska jag börja laga lite mat, det blir pasta, kyckling och pastasås. Nom nom!
Dagens låt: Double nature - mustasch


Vesper Lynd: You're not going to let me in there, are you? You've got your armour back on. That's that.
James Bond: I have no armour left. You've stripped it from me. Whatever is left of me - whatever is left of me - whatever I am - I'm yours.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0