men för helvete!

JAG ÄR SÅ IRRITERAD PÅ HEIDI MONTAG OCH SPENCER PRATT! Kan dom inte bara växa upp och bete sig som människor och sluta vara så jävla barnsliga?! jag fattar inte ens varför jag har börjat titta på the hills. Jag har börjat följa säsongen som går nu på vardagar och jag har ingen aning om vilken säsong det är..

 Heidi är väl någorlunda "okej" men Spencer är ju helt pantad! Så otroligt blåst så det finns ju inte! Inte undra på att han knappt har några vänner kvar över huvud taget! tänkte till och med gå med i en I hate Heidi and Spencer grupp på facebook, men det kändes lite väl omoget och taskigt.

MEN det som faktiskt irriterar mig mest är att jag just nu sitter och skriver ett inlägg om de två personer som är dom mest jobbigaste i hela världen. Att jag ens har tagit mig tid att skriva detta är ju otroligt. Att jag ens orkar bry mig är ju bara stört! Nu ska jag gå ut och gå och sen ska jag köpa glass, så irriterad är jag!

titta bara på dom.. argh!!!

Intresseklubben antecknar: tysklands sista kejsare hette för övrigt Vilhelm II, om någon ville veta.

Kommentarer
Postat av: elisar

Hejsan :) En kompis tipsade mig om din blogg och sa att jag skulle fråga dig om du kunde fixa vår bloggdesign har hört att du ska vara jätteduktig :) För i förrigår så startade jag och min kompis en twilightblogg och vi båda är kassa på att göra designer och fattar ingenting hur man fixar och trixar med kodmallar haha :) Om du skulle vara snäll och hjälpa oss så lämna gärna en kommentar i vår blogg,



Åhh gillar du TH deras musik in my <3

2009-03-18 @ 21:47:04
URL: http://twilightlovers.blogg.se/
Postat av: elisar

såg inte att du inte gör fler bloggdesigner ojsan :) förlåt jag missade visst det

2009-03-18 @ 21:48:19
URL: http://twilightlovers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0