Public Enemies

"I was raised on a farm in Morrisville, Indiana. My mama ran out on us when I was three, my daddy beat the hell out of me cause he didn't know no better way to raise me. I like baseball, movies, good clothes, fast cars, whiskey, and you... what else you need to know?"

Nyss hemkommen ifrån Skövde och Public Enemies. Vad säger man? Johnny Depp är alltid Johnny Depp och han var lika strålande i titelrollen som alltid. Alla skådisar var riktigt bra faktiskt. Till och med Christian Bale, som jag annars har väldigt svårt för. Fotot var dock inte helt hundra, jag tyckte bara att kameran flängde runt, och det kändes som om dom inte riktigt hade koll på vad dom gjorde. Många närbilder och snabba vändningar.

Detta är ett riktig gangsterfilm, dvs mycket skjuta och mycket blod och död. För er som inte gillar sånt är detta nog ingen film för er. För mig, som står lite mitt emellan så tyckte jag att det var en del överdrivna scener, med lite för mycket skjutande, men så undrar jag vad jag egenltigen hade väntat mig.

I det stora hela gillade jag verkligen denna filmen. Jag älskade kläderna, scenografierna, och sminket var jätte snyggt! Jag älskade alla bilar, alla miljöer.

En helt godkänd film, helt klart sevärd!
Bye, bye, blackbird.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0