Det finns en stjärna man får ta ner. Det finns en stjärna som är din.

Ligger i min säng och lyssnar på Thåströms ljuva stämma. Det är en viss låt som går på repeat. Stjärna som är din. Den är riktigt, riktigt vacker och jag gråter nästan när jag lyssnar på den. Den är nästan som By your side med Tokio Hotel. Jag kan inte lyssna på den längre, för jag hamnar alltid på gränsen till att börja gråta. Vilket är väldigt synd för jag älskar den låten. An deiner seite har inte alls samma effekt som By your side, även om jag förstår vad dom sjunger i båda versionerna. Konstigt ändå.

Kom hem för någon timme sen. Vi hann med A6 och träffade på Alex. Hon bor i lådor och jag tycker nästan lite synd om henne. Men bara nästan. Har jag nämnt att hon ska bo i samma korridor som mig nu? Det ska hon i alla fall. Helt okej.

Jag handlade lite idag. Jag köpte dessa skor. Ap snygga, och jag kände mig inte heller så jätte, jätte lång i dom. Det var inte så lång klack, så jag var nog bara 1.85 i dom skorna. Sen köpte jag också ett Tisha med DYLAN på. Ni vet Luke Perry spelade honom i Beverly Hills. Han är ju så het som dylan! Lite lik James Dean också (har inte jag tagit upp detta tidigare? Hmm..)

Nu ska jag sova.
Guten nacht <3

Jag önskar dig allt vackert, för du är.. det bästa som jag vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0