På pappas födelsedag gjorde jag och daniel (mest daniel) en sallad som vi la i ett gelehallon i. Lite som mandeln i gröten. Mamma lagade kladdkaka och kokade jordgubbar. Det var suppergott!



När jag kom hem idag hade viktor lagat mat. Korv stroganoff. Det var helt okej. Han hackade inte falukorven i tillräckligt små bitar så att den gick att äta, men såsen var jätte god! Jag gillar inte falukorv alls. Bara i små bitar i en gryta, så kan det gå att äta.

Jag njöt i alla fall av måltiden tillsammans med en bok: Edgar Allen Poes samlade noveller samt med M&M. Åkte till Ö&B och hittade M&M påsar för TRE KRONOR STYCK! Detta godiset är verkligen beroendeframkallande. Det är det, salmiakbalkar och djungelvrål som är mina absoluta godisfavoriter och som jag aldrig kan få nog av. Visst kan ni hålla med mig om att M&M är otäckt gott?





Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

Haha, M&M! Det har jag inte ätit på flera år, men det är nästan jobbigt gott - tar man en måste man ta en till och det blir en ond cirkel. :P



Sv. Haha ja.. den ordningen hjälper till med kaoset i huvudet.

Men det är rätt kul, du har ändå sett från den helvita med hepburn och chaplin, vilken var min andra design tror jag. :)

2009-07-16 @ 21:08:36
URL: http://sheriilyn.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0