BLOGGTIPS!

Varje dag hittar jag nya bloggar, och väldigt få jag fastnar för. Har jag en gång hittat en bra och intressant blogg är det omöjligt för mig att lämna den.

Kreativa människor är alltid fascinerande. Många blir imponerade av mig (oj, vad självgod jag lät för en gångsskull, haha) och mina minimala färdigheter framför datorskärmen, men jag är egentligen ingenting jämfört med en makeupartist. För mig är det dom som är dom sanna konstnärerna. För smink och hår är något som jag är jätte, jätte dålig på och som jag verkligen skulle vilja vara (och bli) bättre på.

När jag var hos min superduktiga vän Mirre första gången (när hon fortfarande gick i skolan) var jag så fascinerad av henne att jag inte kunde slita blicken ifrån henne när hon jobbade. För er som inte minns resultatet av hennes sminkning kan kolla här. Alla penslar, och olika färger och puder, ögonskugga och allt var det heter. Det är rena rama djungeln för mig.

Därför blev jag glad när jag hittade Linda Hallbergs blogg. Hon är Hår & Makeupartist. En riktigt duktig sådan också. Kolla in hennes blogg, bläddra i arkivet och i kategorierna. Det är verkligen guld.

Alla bilder nedan är lånade ifrån hennes blogg!




Kommentarer
Postat av: [lisa bjernhagen]

tyck till om mina utlagda sångklipp vetja! > http://anewkindofmetal.blogg.se/category/my-songmaterial.html vore guld :)



- här hittar du till min youtube där du kan lyssna på mer och bl.a vårat band vi snart spelar in med! http://www.youtube.com/user/s0adlisa

stay update <3

2009-07-15 @ 19:11:45
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: MIRRE

<3

2009-07-15 @ 20:36:08
URL: http://miirre.se
Postat av: Katta

sv: Åh tack så mycket :)!! känns häftigt att du säger det eftersom du är själv as bra på att göra headers och design på olika bloggar så tack för kommentaren ^^!

2009-07-15 @ 22:16:44
URL: http://rockhardfucksafe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0