I'm a sexmachine ready to reload!

Don't stop me now - Queen är en av världens bästa låtar what so ever.

Var lite nere igår, som ni kanske märkte, men nu är jag på betydligt bättre humör igen. På gränssnittsdesignen i morse gick vi igenom saker som jag fattade precis allting av. Jag kände mig jävligt nöjd. Vi gick igenom lite menyer och lite CSS kodning. Jätte kul, och det kändes väldigt lätt. Ptja, säger jag nu, men när jag ska börja med det sen lär jag svära mig grön.

Jag hade precis mitt (flörhoppningsvis) SISTA matteprov i hela mitt liv. Kuggar jag på det och måste göra om det en gång till tänker jag spy. På riktigt. Men det kändes som om det gick bra, om jag inte gjorde något otroligt slarvfel..

När jag kommer hem ikväll ska jag ladda hem Visual Studios, så att jag kan sitta hemma och programmera egna hemsidor. Det är dags att jag börjar på en beställning nu, eftersom den ska vara klar om två veckor :S
Känner lite smått panik, men det kommer att gå ihop. Jag vet det.

Nästa vecka är det tentavecka, och förhoppningsvis hinner jag klart med den hemsidan  innan onsdag, så att jag kan få lite ledigt över helgen. Vore super skönt.

Har skrivit ett inlägg ang. bloggdesigner, som jag ska publicera inom kort. Vore jätte snällt om ni kunde lämna en kommentar på det sen, så jag vet vart ni står.

Nu ska jag göra klart min - det är tråkigt att säga fula, men jag hittar inget annat ord - fula banner.

Im burning through the sky yeah!
Two hundred degrees
Thats why they call me mister fahrenheit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0