FREITAG!

Idag är det fredag och nu sitter jag i skolan. Försöker få ihop min flashsidor, som jag "måste" bli klara med idag.

Charlotte anländer till jönköping runt ett tiden och jag ska guida henne hit ifrån tågstationen, men det är inte så svårt att hitta, right?

Ikväll ska jag, charlotte och Alex hem till Cici och se på Idol och mysa! Ska bli så kul!

Imorrn blir det lite pluggande med Anna och Alex, och sen på kvällen blir det utgång. På söndag är det handboll, men jag vet inte om jag hinner/har råd att gå ännu. Jag hoppas det.

På tisdag nästa vecka har vi ju 3D tenta, och på onsdag är det omtenta på Grafisk design tentan. Det kom en MASSA frågor om typografi, det jag är absolut SÄMST på så klart. Men jag tar den nästa gång.

Oh, på tal om tentor. Jag har tre omtentor jag ska göra V.2
Alla är samma dag (på min födelsedag också!!) och två är mellan 12-15 och en är mellan 12-17. Jag har mailat vår.. mentor (kan man kalla henne det?) och jag har blivit runtskickad nu eftersom ingen kan svara på frågan om man kan byta dagar eller vart man får ett tillstånd att komma senare till en tenta?

Idioti.

Helgen kommer nog bli ganska bra ändå, jag hoppas att Anna lyckas ge mig så dåligt samvete så att jag pluggar en del. Charlotte får hjälpa mig också även om hon inte kommer fatta någonting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0