Dec. 29, 2009

Jag hör till den sorten som tror att folk tror att jag lägger mig i när jag frågar någon något personligt. Jag ska utveckla detta (om jag kan) för det är inte konstigt om ni inte förstår vad jag menar med den formuleringen. Det gör jag inte själv nu när jag läste om det.

Det jag menar är att jag är ganska dålig på att ta reda på saker om människor. Jag frågar oftast inte så mycket, men det är inte för att jag inte bryr mig, utan för att jag vet hur jobbigt det kan vara med frågor. Jag kan verka ointresserad, men så är inte fallet... jag går mest med den inställningen att vill någon att jag ska få reda på en viss grej om dom så berättar dom det.

Jag vet inte varför jag är så rädd för att folk ska tro att jag snokar och försöker luska fram saker ur dom. Jag är en person man verkligen kan lita på, och som inte säger någonting till någon annan. Så ser jag i alla fall på mig själv, och jag vill att andra ska ha den bilden av mig..

nu börjar jag känna mig en smula schitzofren, så jag slutar här. Det kommer bara bli rörigare och rörigare, och det är inte konstigt att mina tankar blir tokigare och tokigare.

nu ska jag se sista timmen på scarface, har hört att den ska vara bra.
God natt, mon ami.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0