Söta ni (:

Tack till er som kommenterade förra inlägget. Snällt av er. Jag är inne i en tänkarperiod, på både gott och ont.

Jag sitter och kollar runt på olika bloggar. Ibland kan jag för mitt liv inte förstå HUR folk inte kan se att vissa färger INTE går ihop. Alex hittade en sjukt ful design som fick mig att må dålig. haha, så taskig jag är nu, verkligen.

Jag försöker att ta mod till mig att börja med föredraget, har inte läst igenom det ordentligt ännu, för jag vill verkligen inte. Jag försöker bita ihop och peppa alla andra till att våga, men innerst inne skriker jag. Jag vet ju själv hur det är att spy under ett föredrag, att allting blir svart så att man måste sätta sig ner, när man springer ut och låser in sig på toa och vägrar att komma ut. Jag har varit där och jag hatade varje sekund av det.

Men, det är bara att bita ihop. Jag måste lära mig och jag tvingar mig själv att göra det. För jag vet att det känns sjukt bra efteråt och att man blir så sjukt stolt över sig själv.

Nu måste jag verkligen börja.. vi hörs senare.....

Kommentarer
Postat av: Mariam

sv: Vad glad jag blir när du säger så. <3 Tack för det.



Och hun, att ignorera någonting som strax ska komma är inte bra! Nej ta tag i föredraget nu, läs igenom det och tänk: "FAN vad jag ska briljera!" DO EET. Dr. Mimi-Phil in da Haus.



Haha du kanske ska göra charity designs, för att hjälpa stackarna? :P

2009-08-26 @ 11:39:41
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: Sheriilyn - make your own fashion

Kära nån, har du spytt mitt under ett föredrag? :S

2009-08-26 @ 13:33:18
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: zizi

Det med föredraget känner jag alltför väl igen. När jag gick på gymansiet så gjorde jag allt jag kunde för att slippa. Ångesten jag hade innan ett föredrag var enorm och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag skärpte till mig så gott det gick på universitet och verkligen tog vara på den där underbara känslan som kom efteråt. Sög åt mig allt jag kunde av den och levde på den så länge jag kunde - för jag insåg att ångesten jag gick igenom innan var värd att gå igenom, så stark och stolt jag kände mig efteråt!

Hoppas ditt föredrag gick bra och att du fortfarande känner den underbara känslan :)



Svar: vi har ingen aning var han var allergisk mot men han är hemma igen efter en natts observation :)

2009-08-26 @ 20:10:50
URL: http://zizi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0