Hey Leute!

Jag är sjukt trött. Har varit chaufför idag, hämtat mormor i stan. åkt hem, åkt in med elin och hämtat daniel samt åkt in till stan ytterligare en gång. Men har man bra musik i bilen så går det bra!

Just nu ska alla spela poker. Jag ska inte vara med, för jag är verkligen jätte sämst på det. Jag kommer snart att stänga in mig på mitt rum och sitta framför min dator och skriva. Just nu lyssnar jag på The Dubliners som pappa precis kom in och bad mig sätta på. Whiskey in the jar. Me like!

Jag orkar inte göra mycket mer idag. Jag lovar att jag ska fixa det du bad mig om imorgon Mirre.
I morgon åker jag tillbaka till jönköping, vet inte när ännu, som vanligt, men jag tror att det blir runt fyra tiden.

Jag älskar min släkt. Jag vet inte om det är vanligt att hela släkten samlas varje gång någon fyller år (för mig är det vanligt, för det har alltid varit så). Jag är så glad att vi är en sådan släkt som tycker om varandra och som vill umgås så mycket och ofta det går.

"Är du en Bengtsson?" har jag ofta fått höra, och det är faktiskt ganska charmigt, även om det kan kännas lite jobbigt ibland också. Men trots att min släkt är högljudd, att alla vill synas och höras, att man sällan får en syl i vädret, och att man måste skrika för att överösta varandra, att dom ibland brister ut i sång utan anledning så älskar jag verkligen min släkt. Ge någon en gitarr, och ni ska se att alla andra snart sitter omkring och sjunger med i låtarna.

Jag vet att dom alltid är där för mig, och ställer upp och stöttar mig till 110%
Jag är tacksam över att jag har en sådan stor och mysig släkt.
Jag tycker om dom så himla mycket. Dom är verkligen bäst och vackrast och underbarast i mina ögon.

Tack för att ni finns.

Kommentarer
Postat av: Leo

Jag kände mig fet... men väldigt skön eey ;D

2009-04-12 @ 21:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0