Design.

Två saker som står mig väldigt varmt om hjärtat är att sätta ihop bilder och text i en vacker bild och bandet Tokio Hotel.

Jag har tillbringat många timmar idag att kolla på olika TH forum efter snygga wallpapers och annat som människor har gjort. Ibland har jag velat spy och väldigt få gånger har jag hittat saker som tar andan ur mig.

Min smak har inte förändrats mycket när det gäller design. Jag gillar stilrena saker, och jag älskar små detaljer, men det ska inte bli för mycket. När man designar en wallpaper eller en header så måste färgerna passa ihop med bakgrunden. För mig är det prio ett. Det går inte att trycka in en turkos bakgrund (hur fin man än tycker att färgen är) och sedan försöka få en bild att flyta in bra i den. Det är nästan omöjligt.

Jag vet att jag har blivit väldigt, väldigt kräsen när det gäller färger, och jag kan inte direkt skryta med att jag gillar ljusa och pastell färger.

Jag gjorde en ny wallpaper igår, som jag nu använder som bakgrundsbild:


Den beskriver väldigt bra vad jag har för smak :P

Det därför som det är så himla roligt att göra saker åt andra. Det är så kul när folk ber mig göra färgglada saker, eftersom jag då får en möjlighet att faktiskt göra det och att det i sin tur används till någonting. Dessutom är det ju superkul att göra saker till andra också. Dom blir alltid så tacksamma, och när dom blir glada blir man själv glad.

Ibland vill vissa få fram ett speciellt budskap i sina bilder, och slänger då in någon ful bild på något föremål, bara för att fylla upp plats, och för att budskapet verkligen ska gå fram i bilden. Om det finns en dåligt inklippt bild så får jag nästan panik.

Jag vet att det jag gör inte heller är super duper snyggt alla gånger, men ändå :P

Ni förstår nog vart jag vill komma, nu ska jag stänga av datorn.
Küss

Kommentarer
Postat av: Madde

Tack så mycket =)

Du är väldigt bra själv!!!

=)

De bilderna du har använt dig av i din bloggdesign har jag jobbat med också. Jag tror de är gjorda för att göra wallpapers av ;)



<3

2009-04-28 @ 18:17:50
URL: http://jinxchan.blogg.se/
Postat av: MIRRE

ASSÅ.... din "veckans animation" är SÅÅÅ rolig.. Toms min i slutet när han får typ dubbelhaka, asg!!!!!!

2009-04-28 @ 19:40:03
URL: http://miirre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0