Shit.

Mitt huvud bankar, och jag mår lite illa. Vet inte om det beror på det jag åt till frukost eller att jag fick i mig lite mycket igår. Det är ett under att jag kom upp före Viktor idag. Men han mår nog betydligt bättre än vad jag gör :D

Jag var på maskerad i Mariestad, hos Sandra och Danne. Jag var utklädd till pirat. Piece a cake. Viktor var maffioso. Sandra var tingeling. Hon hade på sig en klänning i storlek 128! Helt galet. Nog för att hon är liten, men Så liten trodde jag inte att hon var. Galet.

Vi spelade spel, men vi var för fulla för att kunna slutföra spelandet. Jag tog plats framför datorn och valde musiken. Tokio Hotel, Johnny Cash, Björn Rosenström, Rolling Stones, DLK, Charta 77, 250kg kärlek - Brandman (: .. massa bra musik blev det.

Igår var vi hos mormor och på kyrkogården. Jag har kommit fram till att jag måste börja använda jacka och varmare skor nu, för det går inte att gå med en tjock tröja länge till - eller sommarjacka. Vi gick in i kapellet och upptäckte att det var en rundtur i källaren. Jag och viktor gick ner och en guide kom fram till oss och vi gick ner till rummet där man förvarar kistorna och kropparna. Mamma och pappa hängde också med. Vi stod där ett tag, det var faktiskt väldigt intressant. Sen gick vi vidare till krematoriet. Och jävlar vilken stor ugn! Man bränner kropparna i 800-1100C. Han beskrev hur allt gick till och hur dom brukade göra när dom begraver människor och sånt. Mkt intressant.. Sen åkte vi hem till mormor och fikade (:

Ska hoppa in i duschen nu, så att jag kan känna mig mer som en människa. Sen ska jag in till stan, och ta mig hemåt. Det ska bli gott att komma hem igen. Tog lite bilder också, får se när/om dom dyker upp. Kanske ikväll, kanske aldrig. Vi får se.

Ha en bra söndag - det är väl söndag idag?
Nåja, ha en bra dag i vilket fall så hörs vi ikväll.. eller imorrn.

Kram, Sofia
frei im freien fall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0