Let's spend the night together now.

Thema Nr.1
Det är jobbigt med alla dessa svackorna, både för mig och andra. Men idag mår jag helt okej, och det känns underbart! Det är sjukt så underbara vänner jag har som stannar hos mig och gör vad som helst för att jag ska må bra. Som klarar av mig när jag ringer och väcker mitt i nätterna. Det är så himla galet.
I am a rolling wave without the motion A glass of water longing for the ocean

Well, well. Sitter i skolan nu. Var uppe klockan 7.45, och var pigg dessutom! Jag tvättade - det var välbehövligt. Hade bara två par trosor kvar och tre par sockar. Jag ska rensa lite på kläder i min garderob. Många tshirtar har krypt, eller är för korta (eftersom jag har sån konstig form på min överkropp). Mycket har jag tröttnat på. Ska ta hem lite i jul och se om mina kusiner vill ha lite.

Betalade alla mina räkningar och hyran i morse. Det är så klart lite deppigt att se pengar försvinna, speciellt när man ska till Köpenhamn nästa vecka. Hade tänkt köpa en skinnjacka, men det får vänta ett tag till. Får bli efter nyår - förhoppningsvis. vill ha, vill ha!

Alla julklappar är planerade nu i alla fall. Det är gott, jag kommer undan ganska lindrigt ändå. Jag har bara lite problem med vad jag ska köpa till min storebror, han är alltid svårast. Fattar inte varför.

Anna ska fota oss idag, till våran profilbild i vår tidning. Det borde ske snart, nu när jag känner mig lite pigg för en gångsskull. Anna, Alex och jag ska till IKEA sedan. Jag ska införskaffa diskborstar, och lite nya ljus. Vinröda, svarta och gråa. Mina färger. IKEA är så sjukt underbart. Jag hatade det när jag var liten, men nu för tiden kan det hända att jag åker dit och bara strosar omkring där utan att handla någonting.

Dagens:
Wenn nichts mehr geht - Tokio Hotel.
Vaknade med denna på hjärnan, den är så himla vacker. Ska lägga upp en video med den sen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0