In progress..


Jag börjar bli piggare. Betydligt piggare. Dels märks det för att jag är fruktansvärt rastlös. dels märks det för att jag inte längre klarar av att vara i min lägenhet för stunden. Jag ska ta mig ut en sväng snart tänkte jag.

Var inte i skolan idag, orkade helt enkelt inte ta mig upp och pallra mig dit. Jag borde verkligen gått dit, men jag pallade inte. Detta börjar påminna mig om gymnasiet. Och då kommer det här att sluta ganska illa. Men nu känner jag mig mer motiverad till skolan, och ska klara det här utan att klanta till allt. Oh, en uppgift som vi ska göra i InDesign ska tydligen vara inlämnad på söndag. Jag och Anna har inte börjat på den, och den är ganska stor. Vi ska sitta med den hela helgen. Det kommer att bli sjukt jobbigt, men kommer nog att gå relativt fort - när man väl börjar. Vi ska göra om en tidning. Framsida, innehållsförteckning samt ett uppslag + en annons. Jag ska göra om tidningen Allt om film, tänkte jag. Vi får se hur det går..

Som ni ser ovan så har jag suttit lite i Illustrator och ritat Gustav ifrån Tokio Hotel. tänkte försöka ge mig på en gruppbild på hela bandet ifrån EMA. Vi får se hur lång tid det tar. Gustav tog nog någon timme att rita. Men med tanke på att de andra (läs; främst bill och tom) har mycket mer detaljer så är det fruktansvärt tveksamt om jag hinner klart med den idag. Eller ens i helgen. Har börjat på en ny bloggdesign också, som borde vara klar i dagarna.

Nej, nu ska jag ta en huvudvärkstablett. Ta på mig vettiga kläder och möta världen.
Ha en bra fredag, och helg, om jag inte skriver något mer innan söndag.

Where have you gone
You made us feel so strong
You lost us and now we are alone
It’s dark despite the light
Tomorrow’s not in sight
And we were born to go
On and on


Kommentarer
Postat av: lina

sv: tack , KLART det kommer bilder hahah

2008-11-07 @ 15:36:05
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Asa

svar: ja kanske det. Men han ser ut som en porslinsdocka!

2008-11-07 @ 16:32:23
Postat av: Leonita & Egzona

Du är för frän!

2008-11-08 @ 11:33:29
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej! Jag undrar ifall du skulle vilja Illustrera en bild på mig som jag kan ha som min visningsbild! Om du är interesserad kan du jättegärna få höra av dig till mig. Antingen på min bloggmejl , men helst som en kommentar på min blogg! Då kan jag skicka en bild osv. Tack på förhand!

2008-11-08 @ 11:37:47
URL: http://idabarck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0