Hiatt.

Sitter i skolan nu. Har suttit här sedan nio. Det känns som om jag precis har vaknat. Tro det eller ej, men jag försov mig inte imorse, vilket jag absolut borde gjort med tanke på att jag sovit fyra timmar inatt. Jag har sammanlagt sovit fjorton timmar sedan i lördags, jag tror inte att det är speciellt nyttigt. Just nu är jag inte jätte trött, men jag kommer nog bli det om någon timme.

Jobbar med projektet. Försöker skriva en krönika/artikel om bloggar. Det går sådär. Men jag måste tacka alla som svarade på mitt mail med frågor. Ni är sjukt underbara och hjälper till väldigt mycket. Tack, tack, tack!

Ämnet är väldigt stort egentligen, men samtidigt ganska begränsat. Det kommer att bli knivigt att få ihop allting, men jag har till på söndag på mig.

Vi ska börja med matten sedan. Vi ska räkna hur många bilar som åker över en bro under en halvtimme. Vi ska göra samma sak imorrn och på torsdag, sedan sammanställa det och lämna in det på fredag. Alltid ute i sista minuten - as usual.

På fredag ska vi ut och göra stan osäker. Anna och Alex ska bestämma vad jag ska ha på mig, och jag får tydligen inte ha något svart på mig. Jag kommer att känna mig som en neonskylt. Dock är jag ganska envis och kräsen, så jag kommer garanterat att ha något svart på mig i alla fall. Vi får se hur det slutar. Jag kommer antagligen inte ha svart smink och det känns lite obehagligt.

Nåja, nu ska jag läsa ett mail, sen ska jag fortsätta att skriva.
Om 1,5h så ska jag äta, och det ser jag verkligen fram emot. min köttfärssås blev god!

Ha en bra dag, kuess

Kommentarer
Postat av: Ebba

Nu har jag svarat på alla frågor och skickat tillbaka dom till dig. Hoppas det blir bra!

Kram!

2008-11-11 @ 12:16:34
URL: http://byebba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0