Finner inga ord.

image330Igår var jag i vara med miss C och hennes föräldrar. Vad gjorde jag där?
Jo, jag var och såg på mannen i mitt liv. Joe Labero.

För det första borde jag inte åka och se på när folk trollar, eftersom jag blir så sjukt förbannad för att jag inte fattar hur dom gör. Och vetskapen om att dom lurar skiten ur mig får mig att se rött. Jag har en vän, som också är trollkarl. En väldigt skicklig sådan, och han kan göra mig galen ibland.

Men showen igår var skit bra, och jag funderar på att gå och se den igen i Jönköping i höst. Har ni chansen att se det här, så ta den, för Guds skull!

Fast varje gång han sprang ut i publikhavet satt jag fastnaglad i stolen och höll mig kramaktigt i armstöden. Livrädd för att han skulle välja just mig, och dra upp mig på scenen. Men jag klarade mig den här gången.

Jag måste bara få säga att han är störd. Man borde inte kunna göra sådana saker som han gör.
Och det gör mig fruktansvärt irriterad.

Igår kväll var jag i Skara. Till en början hade jag inte alls kul. Jag lyckas alltid hamna med folk som jag inte klarar av. Men sen drog vi till stadt, och det var bra musik. Min storts musik, och inte bara techno och hip hop & r'n'b. Så jag dansade faktiskt igår. Eller ja, dans vet jag inte om jag kan kalla det, det var väl mest hysteriskt studsande för att undvika att folk (tjejer) inte skulle trampa mig på fötterna. Kan meddela att en lyckades trampa mig så sjukt hårt att jag har ett blåmärke idag efter en klack. Att jag inte nitade henne. Min fot ömmade i flera timmar. Jag tror att jag fick mig en smäll i tinningen också, för jag har jätte ont.

Vid bussen träffade jag M och han åt upp nästan alla C:s pommes. Träffade J också i busskön och språkades med honom en stund. Kom hem runt halv tre och somnade inte förrän runt fyra. Helt okej.

Dagens låt: Welcome to my life - Simple Plan
Ha en bra kväll!

And you can make my life a mess
But you cant change the way I feel
Or convince me that my wish is unreal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0