När jag ändå har brytit min strejk kan jag lika gärna fortsätta

Det här tyckte jag var för jävla roligt.
kan tilläggas för er som kanske råkar glida in här att jag tycker om Tokio Hotel och jag tycker Bill är jävligt snygg.
 Även fast han kan se lite tjejig ut ibland ;)


(tänk bort igelkotthåret om ni kan och dom för stora kedjorna
- visst kan ni se snyggheten?)


 Fool
 Jag käner mig grundlurad, blåst och bedragen. Jag är mannen som väntade tills bröllopsnatten på sex för att inse att det är en transa man gift sig med. Min verklighetsuppfattning har varit åt helvete fel.

Det hela började för någon månad sedan när Tokio Hotels låt Monsoon spelades frekvent på radio. Jag fastnade snabbt för låten och man kunde ofta finna mig gå omkring och sjunga på den. Sedan fick jag se videon och den bara stärkte mina känslor. Den var cool och lite militärinspirerad där dom for omkring i sin helikopter. MEN inte minst så var det en jävligt sött och cool tjej som sjöng. Tills jag igår fick veta att den söta tjejen heter Bill Kaulitz.

Hur fan går det här ihop?!? Man ser ju att det är en tjej... eller? Nej, för hon heter ju Bill. Men han sjunger ju som en tjej... http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8

Nu har jag istället börjat utveckla en avsky mot bandet. Kan tänka mig att mannen som gifte sig med transan kände detsamma.

Jävla Bill, där fick du mig..! Ta och väx upp för helvete!!! Ta dig igenom målbrottet och skaffa lite ansiktshår! Sedan om tio år, när det är uppenbart vilket kön du tillhör, då kanske jag är redo för Tokio Hotel igen.

(http://www.finest.se/userBlog/?uid=22525&beid=979021)

Kommentarer
Postat av: jenna

ja, han ser liiite ut som en tjej ibland ( :

2008-06-05 @ 23:12:27
URL: http://gucciime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0