An deiner seite


Jag vill inte störa
Och jag vill inte heller stanna för länge
Jag är bara här för att säga dig
Jag finns här när du vill


Igår var det en svart dag. Mycket svart.
Jag har inte varit så aktiv överhuvud taget på internet dessa dagar. Dels för att det varit midsommar och för att jag varit upptagen, men också för att jag har sovit som aldrig förr. I helgen sov jag säkert tjugo timmar, och det är helt sjukt.

Jag har levt i en dimma de senaste dagarna. Det är svårt att förklara.

Igår vad jag i Jönköping tillsammans med min mor. Jag åt världens godaste hamburgare på en jätte god restaurang, och vi stapplade runt lite på stan. Var i lägenheten och hämtade räkningar (yay) och köpte lite smågrejer. Sen bar det av till skövde, och sedan hem.

Igår såg jag klart på batman begins. Jag tyckte faktiskt att den filmen var bra. Jag ser verkligen fram emot Batman - the dark night. Den ska väl ha premiär snart?

Imorrn ska jag och Miss C till Borlänge. Vi ska på bio också. Och äta massa kött. Det ska bli riktigt, riktigt roligt. Jag måste börja packa ikväll, och det ser jag mindre fram emot. Måste göra ett kort besök till Ö&B sen. Måste tanka ut alla bilder ur kameran, ladda telefonen och min sandisk. Måste lägga in lite annat än TH låtar ;)

Sitter på jobbet nu, och måste börja jobba nu.
Ha en bra dag, och en bra helg - om jag inte skriver något innan vi åker.

Küss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0