"When you can live forever.. what do you live for?"

Det är fortfarande sjukt skönt med en fläkt.

Sitter och nynnar på Fix you med Coldplay. Det måste vara en av världens vackraste låtar. Chris Martin skrev den till Gwyneth Paltrow när hon var deprimerad.

Jag ska åka och träna sedan, så att jag blir smal och vacker. Sen ska jag hem till C och se dom två sista avsnitten av Queer as Folk, som hon varit så vänlig och spelat in åt mig. Skit bra serie för övrigt, har ni missat den när den gick på Tv så ladda ner den. Det är värt den tid det tar.



Jag måste bara berätta hur stolt jag var över mig själv igår kväll.
Mamma, pappa och jag satt ute och käkade. När det plötsligt dök upp en geting (för er som inte vet så är jag sjukt rädd för getingar) och flög runt över bordet. Jag försökte sitta så still jag kunde, och inte resa mig och springa iväg som jag brukar göra. Getingen sätter sig på min arm i vad som kändes flera minuter, innan den flög iväg. Det var once in a lifetime, och detta kommer jag troligtvis aldrig att tillåta igen.

Behöver jag tillägga att jag knappt rörde mig på flera minuter efter det? Att jag knappt kunde andas och bara satt och stirrade på getingen? Att jag bara ville skrika och döda den?
Tror inte det.

"I can go now"


Kommentarer
Postat av: martin

vad tränar du?

2008-07-29 @ 10:57:21
URL: http://boeckling.se
Postat av: Sofia

svar: jag försöker få upp konditioner, och plågar mig själv i diverse maskiner. sen kör jag lite stryka också. mycket seriöst (:

2008-07-29 @ 11:32:02
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Postat av: martin

myckekt seriöskt :)

2008-07-29 @ 13:05:05
URL: http://boeckling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0