jPod

"Jag har lagt märke till att medan vi förbättrar våra spelkonstruktionsförmågor och allmänna kunskap om Ronald så googlar vi var tioende minut. Problemet är att efter att ha tillbringat en hel vecka med att googla så börjar vi bli utbrända av att veta svaret på allt. Gud måste känna sig så hela tiden. Jag tror att människorna år 2020 kommer att känna sig nostalgiska när de tänker tillbaka på hur det kändes för länge sedan när man inte hade en susning om vissa saker."

Han har gjort det igen! Mannen. Myten. Legenden. En av de bästa författarna som finns.
Douglas Coupland. Denna gången heter mästerverket jPod.

Denna text är kopierad ifrån adlibris.seimage228

Ethan Jarlewski arbetar många och långa timmar på ett spelföretag i Vancouver. I båsen omkring honom i jPod-hörnet sitter hans cyniska och lätt autistiska kollegor vars efternamn alla börjar på J. Deras uppdrag är att presentera ett spel som gör cheferna - och framför allt marknadsavdelningen - nöjda. Som tidsfördriv roar de sig med primtalstävlingar, listor över konstgjorda smaker och fjolliga färger, kärleksbrev till Ronald McDonald och att sälja sig själva på eBay.

Ethan har det extra körigt. Hans pappa är statist på jakt efter en talroll, hans mamma har rkat döda en mc-snubbe som hotade hennes marijuana-odling och nu behöver hon hjälp med att dumpa kroppen. Ethan måste också skaffa mat åt tjugo illegalt insmugglade kineser som hans bror har inhyst i hans lägenhet. Dessutom dyker Douglas Coupland själv upp som ondsint bifigur.


Ja, ni hör ju. Kan det bli annat än bra? Har iofs knappt läst hundra sidor - men det här var min bästa födelsedagspresent till mig.

Kommentarer
Postat av: Ahå

svar: Haha, jaadu! :)
Mannens värld är svår att begripa sig på ;)

2008-01-14 @ 19:49:19
URL: http://superahoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0