Dagens mest underskattade..

Jag kom på en grej nyss när jag satt och surfade runt på internet istället för att göra det jag är anställd för att göra. Banan är så förbannat gott. Hittade dessutom lite choklad på ett bord (osäker på hur gammal den var, men det stod god jul på den). Den var i alla fall god, sedan vandrade mina tankar iväg till andra saker som är gott att äta ihop med banan.

Alltså; saker som är gott att äta ihop banan;

  • choklad
  • vaniljyoughurt
  • vaniljglass (med chokladsås)
  • andra frukter (i en fruktsallad)
  • pytt i panna (har dock bara ätit det en gång under en hajk)
  • M&M
  • O'boy (pulvret)
  • cornflakes
  • nötter
  • kyckling

Det ska helst vara fräscha bananer, grön/gula. Då är dom som godast.
Det finns säkert mycket mer som är gott att äta ihop med banan, och ni får gärna tipsa mig.

Bland det godaste som finns att äta/dricka är djungelvrål ihop med mjölk. Kom just på att jag inte ätit lakrits på länge, och får nog poppa förbi affären sedan och köpa mig en liten påse. Det kan jag väl vara värd, med tanke på att jag inte ätit så mycket onyttigt denna veckan [ironi]


A
sa igår att jag skulle passa som psykolog, socionom eller kurator, med tanke på mina egenskaper som han tvingade mig att komma på. Tanken har slagit mig ett antal gånger, men jag vet inte. Jag står i valet och kvalet.. jag vill jobba inom film/tv samtidigt som jag vill hjälpa människor. Kan man utbilda sig inom båda områdena?

När jag var liten ville jag bli Pilot, brandman, vetrinär (grupptryck), begravningsentreprenör, yrkesmördare (i början av högstadiet), regissör, skådespelerska och rockstjärna. Som tur är så har mina drömmar ändrat sig lite.

Jag blir så sjukt imponerad utav folk, som kan sälja allt dom har och sedan ge sig ut i världen för att jobba sig fram i världen. Någon gång ska jag också göra något sådant. Sälja allting, och slänga upp en väska på ryggen, sätta mig på ett tåg och se vart vinden tar mig.. Då skulle jag kunna känna mig fri.

Jag hörde precis på Radion om en kille som hade sålt allting han ägde och cyklat till Borås ifrån Indien. Helt galet, men jävlar var coolt.. helt fantastiskt.

Snart kommer min mor och hämtar mig och skjutsar hem mig. Jag ska hem till dom ikväll och tvätta inför resan. Det ska bli så kul (resan alltså). Bara glida omkring och vara nöjd med sin tillvaro.



"In victory, I get your stethoscope. It's a trophy. You're lucky we're not back in olden times - I'd-a made a necklace outta your teeth."

Ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Choklad och banan är så sjukt gott ;D

2008-01-31 @ 00:00:00
URL: http://jenniferholmgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0