"det är verkligen SÅ typiskt dig"

Dagen har varit relativt galen.
Den började helt okej. Sen när jag skulle hämta ut mina biljetter till tåget upptäckte jag att jag skrivit av beställningsnumret fel. Med en gnutta panik i kroppen ringde jag runt till människor jag trodde hade tillgång till en dator med internet. Alla var ute på stan. Som tur var fick jag tag i Alex, som gick in på min mail och räddade mig ur knipan. Tack än en gång!

När jag kom till Lidköping blev det lite kaos med skjutsandet, men det löste sig det med. Min bror kom och hämtade mig och vi åkte och handlade julklapp till pappis. Min äldre bror ringde och talade om att han inte skulle anlända idag utan imorrn. Han hade stått i kö på banken i två timmar, och när han klivit in upptäckte han att det var 120 nummer framför honom, så han var inte på jätte bra humör. "Det går inte att gå in i femman huset. Det är så sjukt mycket folk. Det ser ut som Tokyo!"

Åh, vi blev påbackade idag också. Det var livat. Blev ingen större skada på bilen - som tur är. Viktor och pappa ska göra snickers. Det kan gå precis hur som helst. Min familj är galen, jag måste bara säga det. Puh, jag mår betydligt bättre idag än igår, kanske märks. Nu ska jag skriva ut lite accord från 911tabs.com och spela lite gitarr. Något jag älskar att göra..

Vi hörs imorrn..

naaw.. BILL ... Mumma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0