"I owe you my life"

I morse när jag vaknade kunde jag andas. Det var en skön känsla. Har varit dunderförkyld i några dagar, men nu är den påväg att försvinna (vill tacka världens bästa nässpray). Dock var det mycket segt att gå upp i morse. Släpade mig inte ur sängen förrän 07.40, vilket betöd att jag kom 20 minuter för sent till jobbet. Igen. Dock är det ingen som bryr sig speciellt mycket (: Jag minns verkligen inte senaste gången jag kom i tid. Det är dåligt. Ikväll är det Heroes och Studio 60 on the Sunset strip, så nu vet ni vad jag ska göra mellan 21.00 och 22.45.

Har kollat in lite sidor idag, och hittade bland annat denna.  Där jag hittade billiga jorden runt biljetter (och lite annat smått och gott). Jag har hittat ännu ett alternativ på vad jag kan ha för mig i vår. Nämligen resa jorden runt. Bangkok, Sydney, Auckland, Los Angeles, London. För 15000. Visst, alla pengar jag sparat ihop (till resor och skola iofs) kan ryka. Men det kan det vara värt. Det känns som jag inte kommer att komma iväg annars om jag inte bestämmer något Nu! Men vi får se. Ska försöka och sätta mig ner och prata lite med mamma. Men jag vet vad hon tycker, eller kommer att tycka.

I helgen ska jag kanske till Liseberg, jag har inte bestämt mig ännu. Beror på om jag blivit frisk, och på vädret, förstås. Jag ska försöka hinna träffa Elin också, som jag inte träffat på flera veckor. Vi ska försöka prata om våran Prag resa, som är i slutet av Oktober.

Nu är servern fucked up, så ingen kan öppna ritningar. Shiet.
Annars har den här dagen varit ganska bra. Jag har en tacosallad som ligger i kylskåpet, som jag ska ta med hem och äta. Det ska bli gott. Jag ska försöka gå ut och gå innan det blir mörkt, inatt var det för jävla kallt.

Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0