På mitt golv bland skärvor och glas

image183
visst passar jag i bruna ögon?

Igår fick jag en fråga som jag verkligen inte kunde svara. Och nu när jag har tänkt på det någon dag, så har jag fortfarande inte kommit fram till någonting. Därför att det är så himla svårt att förstå. Jag kan verkligen inte tänka mig in i din situation och se mig ifrån dina ögon. Det är väl inte meningen heller, men.. Då skulle jag kanske förstå mer än vad jag gör just nu. "Vad pratade ni om då?" En av alla frågor jag egentligen inte hade något vettigt svar på. Jag satt där som en idiot och kände mig dum.

Jag vill inte se mig själv som ett offer, men det värsta är att jag får mig själv att framstå som ett. Det insåg jag igår. Det är verkligen inte meningen, det är mitt undermedvetna som spökar. Som alltid.

Idag ringde jag ett telefonsamtal till en främmande människa. Det tog tid att ta mod till mig att ringa, och sedan när jag hade lagt på blev jag så lättad att jag nästan började gråta. Det är helt sjukt hur jag reagerar så fort jag ska ringa till någon. Ni ska se mig minuterna innan, jag stirrar bara framför mig och fryser. Helt galet - men jag ringde och det är huvudsaken. Jag ska ringa till honom imorrn igen och boka tid.. Måste ringa till dom också, vi får se hur det blir efter helgen. Men har jag tur så kan jag flytta in i en egen lägenhet i början av januari. Majorsallén - gatan jag alltid har velat bo på, just för att namnet är så grymt snyggt.

Pratade med Anon om detta igår, och han är sjukt läskig. Han kan läsa mig som en öppen bok. Det är hemskt, men samtidigt är det så himla skönt att han förstår hur jag fungerar och tänker.. Han tänkte samma som jag, men jag ska klara av det.. jag ska slänga allt dåligt och bara försöka klara mig själv.

Oh, min överkropp har blivit mycket fastare, nu kan man se en skymt av mina revben. Nederdelen är det dock inte lika positivt med, måste ut och gå lite, bara röra på mig. Men det är ju så förbannat kallt!

mitt internet på mitt rum är helte sepe, så jag har gett upp det nu. jag orkar inte mer. jag är så trött och blir så förbannad att jag börjar gråta.. jag borde gå och lägga mig. nu!

förlåt

over and out


Jag vill att denna helgen ska vara som den alltid brukade vara.

Dagens: Karenina - Joakim Thåström

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0